Formació al professorat

Suport per a la implementació del model d'ensenyament 5E


Per facilitar i garantir la immersió del professorat en el model d'ensenyament constructivista de les 5E, així com en l'ús de les TIC a l'aula, Science Bits inclou en la seva oferta sessions de formació professional.

El nostre programa de formació ha estat dissenyat pel nostre equip en col•laboració amb desenes d'escoles i pren en consideració les particularitats de cada centre: infraestructura tecnològica, recursos a l'aula, connectivitat, nivell de familiaritat amb les TIC i necessitats específiques.

Un programa bàsic de formació aborda tres dimensions:


Immersió en el model constructivista de les 5E.

Bones pràctiques i recomanacions concretes per a la implementació a l'aula.
Funcionalitats tècniques i optimització de recursos.

Assistència contínua


Després de la formació, un assessor personal de Science Bits és assignat als professors de cada escola, per proporcionar-los un suport continu davant de qualsevol dubte o necessitat que els pugui sorgir en relació a l'ús del programa. Els professors poden contactar amb el seu assessor personal mitjançant email directe (amb resposta garantida en menys de 24 hores), així com concertar trobades de seguiment en persona o per videoconferència.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.