Demo

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per concertar una visita i realitzar una demostració del nostre premiat programa de ciències per a l'educació secundària.

Aquestes demostracions estan destinades a tots aquells educadors interessats a avaluar les nostres lliçons multimèdia de ciències.


El procés no és automàtic i l'equip de Science Bits es posarà en contacte amb tu en els pròxims dies per concretar tots els detalls per realitzar la demostració.


Informació

Tots els camps amb * són obligatoris.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.