Science Bits és finalista dels premis GESS EducationScience Bits i el seu projecte d’ensenyament i aprenentatge ha sigut preseleccionat com a finalista dels guardons 2015 GESS Education en dues categories: Recursos per a Secundària i Ensenyament Superior / Proveïdor de l’Any d’Eines i Equips i Millor Producte TIC de Pagament / Producte App.

Organitzat pel grup Tarsus / F&E, els premis GESS destaquen i recompensen la qualitat i diversitat de productes educatius, recursos, serveis i personal, i també els millors centres educatius i els docents més entregats. Els guardons GESS Education, de reconegut prestigi internacional en el sector educatiu, estan destinats a promoure i elevar el nivell dels productes i serveis de la indústria.


Els guanyadors dels guardons GESS Education es donaran a conèixer durant el sopar de gala que se celebrarà el pròxim 25 de febrer al Conrad Hotel de Dubai. Per obtenir més informació sobre els guardons GESS, es pot consultar el web www.gessawards.com.

Aquest premi omple de satisfacció a tot l’equip de Science Bits, que s’esforça cada dia per facilitar al professorat eines que fomentin una educació científica de qualitat. Les lliçons multimèdia de Science Bits permeten ensenyar i aprendre ciències per mitjà de l’observació i la pràctica científica, a través del model constructivista d’aprenentatge de les 5E. Science Bits aposta per promoure activament el canvi del model educatiu basat merament en la transmissió de dades del docent a l’alumne cap a un model constructivista basat en la indagació, el descobriment i l’«aprendre fent». Per obtenir més informació sobre nosaltres, es pot consultar el web www.science-bits.com.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.