Science Bits ha estat seleccionat com a finalista dels BETT Awards 2015


Science Bits ha estat seleccionat com a finalista en els BETT Awards 2015 en la categoria de continguts per a l'Educació Secundària, un dels premis més prestigiosos del món en el sector de la tecnologia educativa.

Organitzat per BESA i i2i Events Group, els BETT Awards reconeixen l'excel·lència en l'àrea de tecnologia educativa, i són considerats un dels premis més prestigiosos del món d'aquest sector. Aquests premis destaquen aquells recursos i empreses que proporcionen al professorat, als governs i a les famílies les millors eines tecnològiques per impulsar una educació de qualitat.

Respecte a la nominació, la International Science Teaching Foundation, entitat promotora de Science Bits, ha manifestat el següent: «Tot l'equip que fa possible les lliçons multimèdia de ciència de Science Bits està orgullós d'haver estat seleccionat per a la fase final d'aquests prestigiosos premis. Encara que la resposta que rebem del professorat i els estudiants que es beneficien del nostre projecte és el que més ens satisfà, és sempre un gran honor rebre aquest reconeixement per part dels BETT Awards».


Els premis seran anunciats durant la cerimònia que se celebrarà a Londres el dimecres 21 de gener del 2015.

Per saber més informació sobre els BETT Awards es pot visitar www.bettawards.com.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.