Science Bits guanya un premi de Ciencia en Acción


Science Bits ha rebut un nou guardó: el 1r Premi en la categoria de Continguts Educatius de Ciència en Format Interactiu dels premis Ciencia en Acción, promoguts pel Consell Superior d'Investigacions Científiques i un conjunt d'organismes científics de referència a Espanya. Així mateix, el jurat de Ciencia en Acción 2014 ha emfatitzat el següent sobre Science Bits:

“Per la qualitat del material que presenten, amb un factor educatiu excel·lent i perquè resulta atractiu quan es porta a l'aula, apropant els més joves als diferents aspectes de la ciència, d'una manera molt motivadora, es concedeix el 1r Premi de Materials Didàctics de Ciències en Suport Interactiu al treball de SCIENCE BITS”


Sobre Ciencia en Acción

Ciencia en Acción és una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques, l'Institut de Ciències Matemàtiques, la Reial Societat Espanyola de Física, la Reial Societat Espanyola de Química, la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular, la Societat Geològica d'Espanya i la Universitat Nacional d'Educació a Distància.

El programa de Ciencia en Acción apropa la ciència i la tecnologia als joves i al gran públic en general d'una manera atractiva, dinàmica, motivadora i amena.


El concurs de Ciencia en Acción està dirigit principalment al professorat de tots els nivells educatius, investigadors i divulgadors de la comunitat científica, així com a qualsevol persona interessada en l’ensenyança de la ciència, en qualsevol de les seves disciplines, a Espanya, Portugal i països llatinoamericans. La llista completa de guanyadors es pot consultar a www.cienciaenaccion.org


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.