Alineació curricular

Les unitats didàctiques de Science Bits poden seleccionar-se i ordenar-se com es desitgi per adequar-se a qualsevol currículum de Ciències de Secundària i tercer Cicle de Primària (Generalitat, IB, IGCSE, etc).

Quan una escola adopta Science Bits, el nostre equip proporciona un servei gratuït d'alineació curricular de les unitats al currículum indicat, perquè els professors trobin els continguts organitzats i seqüenciats segons els seus requeriments al seu espai de Science Bits.

A partir d'aquí, els professors poden modificar els repertoris, ja sigui afegint o descartant unitats, canviant l'ordre, etc. A més, poden clonar seqüències i crear diferents versions per a diferents grups d'alumnes, amb l'objectiu d'atendre a la diversitat a l'aula.


Implementing NGSS?

Find out why Science Bits is probably the most suitable resource to implement the Next Generation Science Standards in your classroom.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si voleu continuar navegant per la nostra pàgina web en la seva màxima funcionalitat, heu d’acceptar de manera expressa i inequívoca l’ús de les galetes clicant el botó Accepta. En cas de no fer-ho, s’entendrà que heu denegat el consentiment i, en aquest cas, tot i que podreu seguir navegant pel web, no podem assegurar-vos que la funcionalitat sigui màxima. Podeu canviar la configuració, retirar o modificar el vostre consentiment o obtenir més informació amb relació a la nostra política de galetes i de privacitat en aquest enllaç.