Premis de les lliçons multimedia de ciència

 • 27 de juny de 2017. Science Bits ha estat seleccionat per la Cimera Mundial per a la Innovació Educativa (WISE) com un dels 15 candidats als premis que distingeixen els millors projectes educatius del món per la seva capacitat transformadora de l'educació. Science Bits ha estat escollit entre més de 400 projectes de més de 150 països diferents.
 • 19 de setembre de 2016. Science Bits guanya el premi Teachers' Choice Awards en la categoria L'Aula. Aquests premis distingeixen els productes que tenen una qualitat excepcional i un gran rendiment a l'aula. Per esbrinar quin dels productes és millor per als docents, els membres del jurat els posen en pràctica a les seves classes.
 • 19 de juliol de 2016. Science Bits és finalista en els premis EducationInvestor en la categoria de proveïdor de contingut educatiu. Aquests premis promouen l'excel·lència i reconeixen la innovació en l'educació. Els guanyadors s'anunciaran a Londres el 16 de novembre de 2016.
 • 18 d'abril de 2016. Science Bits guanya en els premis BESSIES en la categoria de Middle School. Els Best Educational Software Awards (BESSIES) van dirigits a continguts i innovadors programes i pàgines web que proporcionen als professors i pares una tecnologia que fomenta l'excel·lència educativa. Alguns criteris de selecció són els continguts acadèmics, altres el valor tècnic, l'enfocament i el sistema de gestió.
 • 12 de gener 2016. Science Bits guanya el premi MEDEA entre 195 candidats de 34 països. L’objectiu dels premis MEDEA és fomentar la innovació en l'ús de medis en l'educació. Els premis també reconeixen i promouen l’excel·lència en el disseny pedagògic dels recursos multimèdia d’aprenentatge.
 • 12 de gener 2016. Science Bits, finalista dels premis GESS Education en la categoria de millors recursos i eines per a l'educació secundària i superior. GESS Education són els guardons més importants d’Orient Mitjà per les millors solucions de tecnologia educativa.
 • 8 de desembre de 2015. Science Bits obté el primer premi Reimagine Education als continguts digitals més innovadors del món. El programa s'organitza a través de la QS Quacquarelli Symonds i el Wharton School SEI Center de la Universitat de Pennsilvània.
 • 29 d'octubre de 2015. Science Bits és finalista en els premis Global EdTech Startups Awards (GESA) d'Europa Continental. Aquesta competició és iniciativa de MindCET, The Open Education Challenge, Wayra UK, EdTech Incubator i InncubatED.
 • 21 d'octubre de 2015. Science Bits guanya el Science Learning Challenge de NewSchools Ignite. New Schools impulsa les iniciatives innovadores que volen transformar l'educació pública a través de les grans idees i la passió dels emprenedors perquè tots els nens i nenes tinguin una oportunitat de triomfar.
 • 12 d'octubre 2015. Science Bits guanya el World Summit Award com la solució més innovadora de e-Learning i Ciència entre 386 nominacions. Aquest premi és atorgat per la ONU a les millors iniciatives en innovació digital del món amb impacte social.
 • 5 d'octubre de 2015. Science Bits guanya el Tech & Learning Awards of Excellence atorgats per la prestigiosa revista de tecnologia educativa Tech & Learning dels Estats Units.
 • 5 d'agost 2015. Science Bits guanya el premi BELMA en la categoria de materials didàctics per a estudiants entre 12 i 16 anys. Els BELMA, organitzats pel European Educational Publishers’ Group, premien els materials educatius de millor qualitat d'Europa.
 • 5 de maig 2015. Science Bits guanya el premi de 2015 SIIA Education CODiE en la categoria de Millor Solució Didàctica de Ciències. Premi atorgat per la Software & Information Industry Association (SIIA) al millor software educatiu dels EUA.
 • 8 de gener 2015. Science Bits, finalista dels premis GESS Education en dues categories: Millor Recurs per a Secundària i Ensenyament Superior i Millor Producte TIC de Pagament / Producte App. GESS Education són els guardons més importants d’Orient Mitjà per les millors solucions de tecnologia educativa.
 • 14 de novembre 2014. Science Bits ha estat seleccionat com a finalista dels BETT 2015 Awards en la categoria de Contingut per a l'Educació Secundària. Un dels guardons més importants a nivell internacional en tecnologia educativa.
 • 4 de juliol 2014. Science Bits guanya el 1r premi 2014 en la categoria de Materials Didàctics de Ciències en Suport Interactiu de Ciencia en Acción. Premis promoguts pel CSIC i un conjunt d'organismes científics de referència.
 • 2 de maig 2014. Science Bits guanya el premi 2014 Academics’ Choice Smart Book for Mind-Building Excellence. El jurat està format per destacats pensadors de les universitats de Princeton, Harvard i George Washington, entre d'altres.
 • 20 de març 2014. Science Bits guanya el premi 2014 EdTech Digest Cool Tool Awards al Millor Proveïdor de Contingut. La missió de EdTech Digest és fer arribar a tot el món la transformació de l'educació en el segle XXI.

Science Bits utilitza cookies, tant pròpies com de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies.