Science Bits finalista com a Millor solució didàctica de ciènciesEl nostre projecte de lliçons multimèdia de ciència ha sigut seleccionat com a finalista dels guardons 2015 SIIA Education CODiE en la categoria de Millor solució didàctica de ciències. Els guardons SIIA CODiE, els principals de la indústria del programari i la informació, fa 30 anys que premien l’excel·lència d’aquests tipus de productes. Els premis inclouen 85 categories organitzades segons l’enfocament en l’àrea del contingut, l’educació i el programari.

El programa d’aquest any inclou 28 categories d’educació. Moltes d’aquestes categories són noves o s’han actualitzat per reflectir les últimes tendències de la indústria i dels models comercials. Una de les novetats aquest any és la presentació de 3 premis genèrics a la categoria d’educació: Millor solució per a PK-12, Millor solució postsecundària i Millor solució educativa. Tots els guanyadors es donaran a conèixer durant el sopar de gala de la principal conferència d’educació tecnològica dels Estats Units, l’Education Industry Summit,que se celebrarà a San Francisco el pròxim 5 de maig.

Karen Billings, vicepresidenta de SIIA Education Technology Industry Network, va manifestar: «Els finalistes d’aquest any estan obrint nous camins amb nous models comercials i productes innovadors. Ens omple de satisfacció seleccionar aquests 157 productes, els millors que hi ha en la tecnologia de l'educació. Tinc moltes ganes de poder retre homenatge a tots els finalistes a l’Education Industry Summit del proper mes de maig.»

Per obtenir més informació sobre finalistes es pot visitar el web siia.net/codies/2015/finalists.asp.

Sobre SIIA
Software & Information Industry Association (SIIA) és l’associació líder en representació de les indústries de programari i contingut digital, ja que representa aproximadament 800 companyies d'arreu del món. A més, SIIA ofereix serveis globals de relacions entre administracions, desenvolupament comercial, formació empresarial i protecció de la propietat intel·lectual a les empreses capdavanteres de l’era digital.

Per obtenir més informació, es pot visitar el web www.siia.net.

L’Education Technology Industry Network (ETIN) de SIIA serveix i representa més de 200 empreses que ofereixen aplicacions de programari educatiu, contingut digital, serveis d’aprenentatge en línia i altres tecnologies en el sector educatiu K-20. ETIN configura i dóna suport a la indústria proporcionant lideratge, promoció, oportunitats de desenvolupament comercial i informació de mercat valuosa.

Per obtenir més informació sobre l’ETIN de la SIIA, es pot visitar el web www.siia.net/etin.

Sobre el producte Science Bits
Science Bits és un repositori de lliçons de ciència de continguts multimèdia que promouen el canvi d’un model educatiu, basat en la transmissió de coneixements del docent a l’alumne, vers un model constructivista, que es fonamenta en la investigació, el pensament crític, el descobriment i l’«aprendre fent».

Per aconseguir això, Science Bits proporciona als docents lliçons que incorporen el model d’aprenentatge de les 5E, advoca per una comprensió real de les idees i implica l'alumnat en l’aprenentatge de la ciència.

Totes les lliçons de Science Bits inclouen una gran quantitat de recursos multimèdia interactius (vídeos, animacions, simuladors, models en 3D...) i guies del professor per ensenyar i aprendre ciència fent ciència.

La intranet de Science Bits és fàcil d’utilitzar i permet als docents crear grups d’alumnes, assignar contingut, programar exàmens, seguir l’aprenentatge de l’alumne i avaluar preguntes obertes, entre d’altres característiques.

Avantatges principals dels continguts de Science Bits:

  • És una manera fàcil i efectiva d’implementar el model constructivista de les 5E i l’«aprendre fent»: perquè la ciència no és un conjunt de sabers immutables que s’han de memoritzar, sinó una manera emocionant d'obtenir coneixements nous i de mirar el món que ens envolta.
  • Enriqueix les presentacions dels docents i promou la interacció amb els alumnes utilitzant una gran varietat de recursos multimèdia.
  • Es pot utilitzar en anglès, català i castellà.

Per obtenir més informació, es pot consultar el web www.science-bits.com.

Science Bits utilitza cookies, tant pròpies com de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies.