Science Bits a ilearnOhioScience Bits ha estat inclòs en el llistat de contingut d’ilearnOhio dels Estats Units. Els districtes escolars públics i les escoles charter (escoles concertades) no públiques que hagin estat becades amb l’ eTextbook Pilot Project Grant podran rebre una subvenció per adquirir Science Bits.

El Ohio eTextbook Pilot és un programa de beques amb un pressupost de 6 milions de dòlars (3 milions de dòlars respectivament durant els anys fiscals 2014 i 2015) dissenyat per facilitar a les escoles de l’estat Ohio l’adquisició de llibres digitals, contingut electrònic educatiu i recursos per a la formació professional i la formació contínua.

Principals característiques del Ohio eTextbook Pilot:

  • Poden sol·licitar-lo tan les escoles públiques com les escoles charter no públiques.
  • Les beques han de ser destinades a l’adquisició de contingut o a la formació professional dels professors o estudiants del centre guardonat (els sol·licitants poden col·laborar amb altres entitats).
  • Els llibres digitals, el contingut electrònic educatiu i els recursos per a la formació professional o formació contínua han de ser adquirits a través d’ilearnOhio.
  • Els llibres digitals i el contingut electrònic educatiu ha d’adherir-se als Ohio’s Academic Content Standards, inclosos els New Learning Standards.
  • Es donarà prioritat a les propostes en les que hi participin empreses que assegurin la rellevància del contingut a les necessitats de la força de treball de l'Ohio del segle XXI i/o a iniciatives dissenyades per reforçar els coneixements i les competències dels educadors en àrees que necessitin d’aquest reforç (com per exemple la comprensió lectora).
  • Els becats no rebran fons ni reemborsament per les despeses, sinó que rebran directament el contingut o la formació professional.

Per més informació, veure la descripció del programa de beques (text en anglès).

Fes clic aquí per veure el llistat complet de llibres de text electrònics/currículum del llistat de contingut d’ilearnOhio (text en anglès).

Science Bits utilitza cookies, tant pròpies com de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies.