Formació del professorat

Suport per a la implementació del model d'ensenyament 5E

Per facilitar i garantir la immersió del professorat en el model d'ensenyament constructivista de les 5E, així com en l'ús de les TIC a l'aula, Science Bits inclou en la seva oferta sessions de formació professional.

El nostre programa de formació ha estat dissenyat pel nostre equip en col•laboració amb desenes d'escoles i pren en consideració les particularitats de cada centre: infraestructura tecnològica, recursos a l'aula, connectivitat, nivell de familiaritat amb les TIC i necessitats específiques.

Un programa bàsic de formació aborda tres dimensions:

  • Pedagògica: Immersió en el model constructivista de les 5E.
  • Pràctica: Bones pràctiques i recomanacions concretes per a la implementació a l'aula.
  • Tècnica: Funcionalitats tècniques i optimització de recursos.

Assistència contínua

Després de la formació, un assessor personal de Science Bits és assignat als professors de cada escola, per proporcionar-los un suport continu davant de qualsevol dubte o necessitat que els pugui sorgir en relació a l'ús del programa. Els professors poden contactar amb el seu assessor personal mitjançant email directe (amb resposta garantida en menys de 24 hores), així com concertar trobades de seguiment en persona o per videoconferència.

Free Trial

Free Trial

Science Bits utilitza cookies, tant pròpies com de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies.