Science Bits s'incorpora a l'Edutone Marketplace part d'Intel EducationScience Bits passarà a formar part d’EduTone Single Sign-On (SSO) Marketplace part de Intel Education, un catàleg sota demanda per al sector educatiu, que permet provar i comprar serveis de terceres empreses allotjats al núvol.

La participació de Science Bits a l’EduTone SSO Marketplace part of Intel Education, des d’un punt de vista tecnològic i educatiu, proporciona a docents i alumnes d’arreu del món uns recursos excel•lents i de fàcil accés. Aquest servei dóna l’oportunitat d’oferir els materials tal com estan dissenyats a Science Bits: de manera que motiven els alumnes i a la vegada faciliten la immersió dels docents en el model constructivista de les 5E i en l’ús de les TIC a l’aula.

«Estem contents que Science Bits s’hagi incorporat a l’EduTone SSO Marketplace part of Intel Education. És apassionant tenir una entitat de primera categoria com Science Bits formant part del Marketplace, ja que sap despertar l’interès dels alumnes envers les ciències», va dir Julian Mobbs, director general d’EduTone.

EduTone SSO Marketplace part of Intel Education s’estrenarà aviat i s’hi podrà accedir a través d’EduTone SSO Passport, que permet que els distribuïdors ofereixin als clients de les seves escoles la possibilitat de subministrar les millors solucions de contingut web o de serveis de software al seu professorat i alumnat amb un catàleg sota demanda.

Sobre EduTone Corporation

partner-logo-edutoneEduTone proporciona innovadors serveis allotjats al núvol per a tot tipus de dispositius i plataformes. Aquests serveis estan dirigits específicament a les institucions d’Educació Primària, Secundària i Superior. EduTone Xchange™, la seva plataforma integral de prestació de serveis, que ha estat guardonada en diverses ocasions, proporciona a les institucions educatives un sistema Single Sign-On Single Sign-On segur, un sistema de gestió de subministrament i identitat basat en rols i normatives per a aplicacions web, contingut i comunitats. EduTone SSO Marketplace part of Intel Education és una finestreta única de marketing màrqueting i distribució de recursos educatius sota demanda que inclou aplicacions web, aplicacions per a mòbils, cursos en línia i arxius digitals descarregables.

EduTone Corporation és una societat anònima, la seu de la qual es troba a Alameda, Califòrnia.

Per obtenir més informació, consulta la pàgina web: www.edutone.com.

Sobre el nostre projecte Science Bits

Darrere del projecte Science Bits hi ha un equip multidisciplinari que inclou professors de ciències, educadors, editors de vídeo i professionals multimèdia. El nostre objectiu és facilitar al professorat eines que fomenten una educació científica de qualitat.

La ciència no és un conjunt de fets immutables que s’han de memoritzar, sinó una manera apassionant d’obtenir nous coneixements i d’entendre el món que ens envolta.

A Science Bits ens afiliem al model constructivista d’aprenentatge de les 5E, perquè aquest fomenta la comprensió real i fa que els estudiants s’involucrin en l’aprenentatge de les ciències. A més, aquest model ajuda els estudiants a entendre el paper crucial que tenen les ciències en les seves vides. Ens agradaria promoure activament el canvi d’un model educatiu basat en la transmissió de dades del docent a l’alumne, a un model constructivista, basat en la indagació, el descobriment i l’«aprendre fent». Creiem que la millor manera de dur a terme aquest canvi és proporcionar als docents eines fàcils d’utilitzar i de gran potencial educatiu.

Per obtenir més informació, consulta la pàgina web: www.science-bits.com.

Notícies relacionades

Science Bits utilitza cookies, tant pròpies com de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies.